Prajitura cu frisca si afine

Printeaza

Prajitura cu frisca si afine din: oua, faina, zahar pudra, unt, zahar vanilat, afine, zahar pudra, migdale, frisca.

 

Ingrediente: Prajitura_cu_frisca_si_afine

  • 2 ouă
  • 300 g făină
  • 300 g zahăr pudră
  • 125 g unt
  • 1 lingură cu zahăr vanilat
  • 150 g afine congelate
  • zahăr pudră şi migdale zdrobite, pentru decor
  • frişcă, pentru a servi

 

 

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele şi toarnă-le într-o tavă în formă de inimă, tapetată cu hârtie de copt.

Presară zahărul şi migdalele deasupra.

Coace prăjitura la 225°C pentru aproximativ 20 de minute.

Las-o să se răcească puţin şi serveşte-o cu frişcă deasupra, dacă îţi place.

Prajitura cu frisca si afine

Prajitura_cu_frisca_si_afine

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura cu ananas si frisca

Prajitura cu ananas si frisca din: ananas, faina, zahar, praf de copt, smantana, unt, frisca. Ingrediente: 200 g ananas din compot 75 g făină 50 g + o lingură zahăr o linguriţă praf de copt sare un ou 50 g smântână 35 g unt topit o lingură ulei 300 ml frişca lichidă   Mod de preparare: […]

 

Prajitura simpla cu frisca

Prajitura simpla cu frisca din: oua, zahar, faina, frisca, ciocolata, praf de copt. Ingrediente: 6 ouă 180 g zahăr 180 g făină un plic praf de copt Pentru umplutura: 600 ml frişca lichidă dulce 200 g ciocolată neagră   Mod de preparare: Ouăle se freacă cu zahărul până ce amestecul se albeşte. Se adaugă făina amestecată […]

 

Prajitura cu frisca si fulgi de migdale

Prajitura cu frisca si fulgi de migdale

Prajitura cu frisca si fulgi de migdale din: unt, zahar, oua, lapte, faina, praf de copt, frisca, fulgi de migdale. Ingrediente: Blat: 100 g unt 100 g zahăr pudră 1 plic zahăr vânilat 4 gălbenuşuri 100 g făină 75 ml lapte rece 1 plic praf de copt Bezea: 4 albuşuri 200 g zahăr 100 g fulgi de […]

 

Panna cotta

Prajitura cu coacaze si frisca

Prajitura cu coacaze si frisca din: zahar, frisca, coacaze, lamaie, gelatina. Ingrediente: flori de liliac mov 1 cană zahăr 1 cană apă 1 lămâie 1 pliculeţ de gelatină 300 ml frişcă lichidă 75 g coacăze negre 100 ml sirop de liliac 40 g zahăr Pentru jeleul de coacăze: 100 g coacăze negre 30 g zahăr 15-20 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.