Prajitura cu fructe de padure si sos

Printeaza

Prajitura cu fructe de padure si sos din: unt, zahar, faina, oua, praf de copt, scortisoara, ciocolata alba, afine, coacaze rosii, mascarpone, migdale, zahar brun, capuccino, zahar vanilinat.

Ingrediente:

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 300 g faina
  • 4 oua
  • un pliculet praf de copt
  • 2 g scortisoara
  • 100 g ciocolata alba
  • 300 g afine
  • 300 g coacaze rosii
  • 500 g branza mascarpone
  • 200 g migdale
  • 150 g zahar brun
  • 40 g praf de capuccino
  • zahar vanilinat

 

Mod de preparare:

Untul se pune într-un bol împreună cu zahărul tos, ouăle, praful de copt şi se mixează.

adaugă ciocolata albă topită, un pliculeţ de zahăr vanilinat şi se mixează încă două minute.

toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu unt, se nivelează şi se introduce în cuptorul încins.

coace la foc potrivit 45-60 de minute, se lasă să se răcească şi se taie în două.

Intr-un bol se pun brânza mascarpone, 75 g zahăr brun, praful de capuccino, un pliculeţ de zahăr vanilinat şi migdalele măcinate.

ung foile cu cremă, se suprapun şi deasupra se presară scorţişoară măcinată.

introduce prăjitura la rece trei ore, apoi se taie bucăţi. O parte din coacăze şi afine se spală, se scurg de apă şi se pasează cu un blender.

Se adaugă zahărul brun rămas şi se introduce la rece.

In timpul servirii se toarna deasupra sosul de fructe si se presara fructele ramase.

 

Prajitura cu fructe de padure si sos

Prajitura_cu_fructe_de_padure_si_sos

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.