Prajitura cu fulgi de nuca de cocos
PrinteazaPrajitura cu fulgi de nuca de cocos din: faina, zahar, fulgi de cocos, ulei, lapte de soia, praf de copt, sare, portocale.
Ingrediente:
- 400 g făină
- 280 g zahăr
- 100 g fulgi de cocos
- 4 linguri ulei
- 250 ml lapte de soia
- un plic praf de copt
- un praf sare
Pentru sirop:
- 100 g zahăr
- 300 ml suc proaspăt de portocale
Mod de preparare Prajitura cu fulgi de nuca de cocos:
Într-un vas se amestecă făina, nuca de cocos, zahărul, praful de copt si sarea.
Se adaugă uleiul cu laptele de soia si se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o formă şi se coace 40 de minute.
Între timp, se fierbe sucul de portocale cu zahărul până ce rămâne jumătate din cantitate si se toarnă peste prăjitură imediat ce este scoasă din cuptor.
Pofta buna!