Prajitura cu fulgi de ovaz

Printeaza

Prajitura cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, zahar, unt, miere, scortisoara, ghimbir, ciocolata neagra, frisca.

Ingrediente:Prajitura_cu_fulgi_de_ovaz

  • 220 g fulgi de ovaz
  • 25 g zahar
  • 75 g unt
  • 2 linguri miere
  • scortisoara
  • ghimbir

pentru sosul de ciocolata:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml frisca lichida

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul si se amestecă bine cu zahărul şi mierea topită la bain-marie. Se adaugă fulgii de ovăz şi se amestecă, având grijă ca toti fulgii să fie complet impregnaţi de lichid. Se pun aromele şi apoi se toarnă amestecul într-o tavă unsă cu foarte puţin unt. Se coace 40 de minute.

Intre timp, se topeşte ciocolata la bain-marie şi apoi se amestecă cu frişca lichidă. Se toarnă peste prăjitură numai după ce aceasta s-a răcit.

Prajitura cu fulgi de ovaz

Prajitura_cu_fulgi_de_ovaz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.