Prajitura cu gem de caise si smantana

Printeaza

Prajitura cu gem de caise si smantana din: margarina, smantana, zahar, oua, bicarbonat, lamaie, zahar vanilat, gem de caise, faina, zahar pudra.

Ingrediente:

  • 200 g margarină
  • 200 g smântână
  • 200 g zahăr
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • coajă de lămâie
  • zahăr vanilat
  • 200 g gem de caise
  • făină cât cuprinde pentru a rezulta o cocă tare
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Prajitura cu gem de caise si smantana: Topeşti margarina şi o amesteci cu zahărul, smân­tână, ouăle, bicarbonatul, coaja de lămâie, zahărul vanilat şi făina.

Frămânţi totul bine şi 1/3 din cocă o pui la frigider.

Restul de cocă îl întinzi într-o tavă unsă, peste cocă întinzi gemul, apoi razi coca de la frigider pe toată suprafaţa gemului.

Coci prăjitura la foc po­trivit, o tai caldă şi o pudrezi cu zahăr.

 

Pofta buna!

 

 

Ciorbă Vegetariană de Zarzavat cu Tăiței

Ciorbă Vegetariană de Zarzavat cu Tăiței: o alegere perfectă pentru zilele în care dorești o mâncare ușoară, dar sățioasă și nutritivă. Această supă îmbină gustul bogat al legumelor proaspete cu textura plăcută a tăițeilor, fiind ideală pentru prânz sau cină. Timp de preparare Pregătire: 15 minute Gătire: 30 minute Total: 45 minute Ingrediente Morcovi (2 […]

Smoothie de Broccoli și Portocale

Smoothie de Broccoli și Portocale: Rețetă Completă. O băutură sănătoasă, plină de vitamine și antioxidanți, ideală pentru cei care vor să includă mai multe legume în dieta lor într-un mod plăcut. Combinația dintre broccoli și portocale oferă un echilibru perfect între prospețime și dulceață, făcând această băutură o alegere excelentă pentru micul dejun, gustări sănătoase […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.