Prajitura cu gem de capsune si banane
PrinteazaPrajitura cu gem de capsune si banane din: zahar vanilat, margarina, apa, bicarbonat, gem de capsune si banane.
- 2 pliculete zahar vanilat
- 300 g margarina
- 18 linguri apa
- 1 pachet bicarbonat
- faina (cat sa iasa un aluat numai bun de intins)
umplutura:
- 1 borcan gem de capsune si banane
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele de mai sus, după care se frământă aluatul. Se împarte aluatul în 3 părţi şi se întinde câte o foaie;
Fiecare foaie se coace pe spatele tăvii la 1 80° C timp de 10 min pe fiecare parte, după care lăsăm să se răcească;
Foile se umplu cu gem de căpşune si banane şi se suprapun, după care acoperim prăjitura cu o folie de prospeţime şi cu o hârtie pergament pentru a se înmuia;
La sfârşit prăjitura se taie în forma dorită şi se pudrează cu zahăr praf.
Prajitura cu gem de capsune si banane
Pofta buna!
Arata bine prajitura 🙂