Prajitura cu gem de capsuni si migdale

Printeaza

Prajitura cu gem de capsuni si migdale din: ou, galbenus, faina, zahar pudra, migdale, alune, ciocolata, zahar vanilat, praf de copt, gem de capsuni.

Ingrediente:

  • un ou
  • 1 gălbenuş
  • 150 g făină
  • 50 g zahăr pudră
  • 100 g mig­dale
  • 50 g alune
  • 30 g ciocolată
  • două pacheţele zahăr vanilat
  • 1/2 praf de copt
  • gem de căpşuni

 

Mod de preparare:

Prajitura cu gem de capsuni si migdale: Se amestecă zahărul, vanilia, praful de copt şi făina.

Se adaugă oul, gălbenuşul şi se amestecă din nou până se obţine un aluat omogen. Se împarte în două şi se întind pe rând ambele bucăţi.

Se aşază în tavă o bucată, se unge cu gem de căpşuni, se presară cu migdale tăiate mărunt, alune măcinate şi ciocolată răzuită.

Se acope­ră cu cealaltă foaie şi se coace în cuptorul încălzit.

Când se răceşte, se pudrează cu zahăr

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.