Prajitura Jancsi
PrinteazaPrajitura Jancsi
- 7 ouă
- 5 linguri făină
- 2 linguri cacao
- 7 linguri zahăr
Mod de preparare:
Albuşurile le baţi spumă tare, adaugi treptat zahărul, gălbenuşurile, făina şi cacaoa cernută. Coci la foc potrivit într-o tavă unsă şi tapetată cu făină.
Rece, se taie în două. Intre cele două foi pui următoarea
Cremă:
- 750 g frişcă
- 7 linguri zahăr pudră
- 3 linguri cacao
In frişca bătută tare se adaugă zahărul şi la urmă cacaoa. Pe foaia de deasupra se pune o glazură de cacao: 115 g zahăr, 3 linguri apă, 2 linguri cacao, 75 g unt, 1 lingură oţet.
Faci un sirop din apă şi zahăr. Când s-a legat, adaugi cacaoa, oţetul şi untul.
Poftă bună!