Prajitura Jancsi

Printeaza

Prajitura Jancsi

Ingrediente:Prajitura Jancsi

  • 7 ouă
  • 5 linguri făină
  • 2 linguri cacao
  • 7 linguri zahăr

 

Mod de preparare:

Albuşurile le baţi spumă tare, adaugi treptat zahărul, gălbenuşurile, făina şi cacaoa cernută. Coci la foc potrivit într-o tavă unsă şi tapetată cu făină.

Rece, se taie în două. Intre cele două foi pui următoarea

Cremă:

  • 750 g frişcă
  • 7 linguri zahăr pudră
  • 3 linguri cacao

In frişca bătută tare se adaugă zahărul şi la urmă cacaoa. Pe foaia de deasupra se pune o glazură de cacao: 115 g zahăr, 3 linguri apă, 2 linguri cacao, 75 g unt, 1 lingură oţet.

Faci un sirop din apă şi zahăr. Când s-a legat, adaugi cacaoa, oţetul şi untul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.