Prajitura fara gluten cu ciocolata din: biscuiti, oua, unt, zahar, cacao, ciocolata, ghimbir. Ingrediente: 250 g biscuiţi fără gluten 4 gălbenuşuri 200 g unt 200 g zahăr pudră 200 ml cafea concentrată 1 lingură cacao sau nes 30 g ciocolată neagră 2-3 cm ghimbir proaspăt 1 baton de vanilie Mod de preparare: Se amestecă […]
Prajitura cu mango, caju, miere si spirulina
PrinteazaPrajitura cu mango, caju, miere si spirulina din: mango, sucul proaspăt stors de portocală, miere, turmeric pudră (curcuma), scorţişoară bio, ulei de cacao, caju hidratat, zeama de limettă, spirulină pudră.
Ingredente pentru stratul auriu:
- 1 fruct mango
- sucul proaspăt stors de la 1 portocală
- 3 linguri tărâţe de psyllium
- 1 lingură miere
- 1-2 linguriţe turmeric pudră (curcuma)
- 1 linguriţă scorţişoară bio (este mai aromată)
- 2 linguri ulei de cacao
Ingrediente pentr stratul verde:
- 200 g caju hidratat
- 4 linguri ulei de cacao
- 1 lingură miere
- zeama de la o limettă
- 1-2 linguriţe de spirulină pudră
Mod de preparare:
Pentru fiecare strat în parte se amestecă ingredientele în robot, până la omogenizarea unei creme care se dă individual la rece în congelator.
Dupa aproximativ 2 ore, straturile se suprapun in orice forma dorita de dumneavoastra.
Prajitura cu mango, caju, miere si spirulina
Pofta buna!
poate iti place si:
Prajitura de post cu nuca si gem
Prajitura de post cu nuca si gem din: apa minerala, ulei, zahar, amoniac, otet, zahar pudra, faina, nuci, gem, margarina, zahar, lamaie, gris. Ingrediente: 10 linguri apă minerală 10 linguri ulei 10 linguri zahăr 1 linguriţă amoniac stins cu oţet 1 linguriţă zahăr pudră făină cât cuprinde Pentru crema I: 6 linguri nuci măcinate 4 linguri […]
Pofta buna!