Prajitura cu mascarpone
PrinteazaO reteta de Prajitura cu mascarpone din: foid e pandispan, mascarpone, frisca, zahar fin, gem de caise, ciocolata de menaj.
- 1 pachet cu foi de pandispan
- 250 g mascarpone
- 50 ml frisca
- 3 linguri cu zahar fin
- 1 borcan cu gem de caise
- 100 g ciocolata menaj neagra
- 100 g ciocolata menaj alba
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui pahar sau al unei forme rotunde, taie din hiaturile de pandişpan discuri potrivit de mari.
Separat, freacă mascarpone cu zahărul şi frişca bătută. Unge un disc cu o lingură cu cremă. Acoperă cu alt disc uns cu gem şi din nou unul cu mascarpone.
La final, pune un disc neuns, pentru a putea turna glazura. Repetă operaţia până termini discurile.
Topeşte separat ciocolata albă şi pe cea neagră la bain-marie şi glazurează prăjiturile aşa cum îţi doreşti.
Prajitura cu mascarpone
Pofta buna!
Incoming search terms:
- prajitura cu mascarpone