Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii

Printeaza

Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii din: mere, suc de rosii, zahar, ulei, amoniac, scortisoara si faina.

Ingrediente:

  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahăr
  • 10 linguri suc de roşii
  • 1 plic amoniac stins cu oţet
  • 500 g făină

Ingrediente umplutura:

  • 6 mere mari
  • 5-6 linguri de zahăr
  • scorţişoară

 

Mod de preparare:

Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii: Amesteci toate  ingredientele şi întinzi 4 foi, pe care le coci pe spatele unei tăvi cu dimensiunile de 24/19 cm.

Cureţi merele de coajă şi le dai pe râzătoare, apoi le pui pe foc, împreună cu zahărul şi scorţişoara.

Pui umplutura de mere între foi şi o tai a doua zi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.