Gogoșari la cuptor umpluți cu couscous și stafide din: gogosari, couscous, apa, ceapa, usturoi, stafide, migdale, ulei de masline, curry, sare, piper, menta. Gogoșarii la cuptor sunt o alegere inspirată pentru o cină cu adevărat delicioasă și exotica. Această combinație dulce-sărată aduce împreună arome și texturi diverse, oferind o experiență culinară memorabilă. Gogoșarii, umpluți cu […]
Prajitura cu miere si esenta de vanilie
PrinteazaPrajitura cu miere si esenta de vanilie din: faina, praf de copt, bicarbonat, ulei, miere, zahar, oua, esenta de vanilie, sare, cafea sau ceai, suc de portocale.
Ingrediente:
- 400 g făină
- o linguriţă praf de copt
- o linguriţă bicarbonat
- 200 ml ulei
- 340 g miere
- 100 g zahăr
- 3 ouă
- esenţă de vanilie
- sare
- 50 ml cafea sau ceai tare
- 250 ml suc de portocale
Mod de preparare:
Prajitura cu miere si esenta de vanilie: amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea. adaugă uleiul, mierea, zahărul, ouăle, vanilia, cafeaua sau ceaiul şi sucul de portocale.
omogenizează foarte bine si se toarnă într-o formă de copt unsă. Se coace 45 de minute si apoi se lasă să se răcească în tavă.
Pofta buna!
Pâine de Secară Tradițională din: faina de secara integrala, apa, drojdie, sare, miere, seminte de chimen. Pâinea de secară este un aliment de bază în multe culturi, apreciată pentru gustul său distinctiv și beneficiile sale nutriționale. Această rețetă redă esența și autenticitatea, oferindu-vă o pâine de secară sățioasă și aromată, perfectă pentru orice masă a […]
Imi place prajitura asta!