Intr-un bol, pune morcovul ras cu cremă; Toacă ardeiul cubuleţe. într-un alt vaţ, amestecă ouăle eu uleiul, adaugă făina cernută, praful de copt şi bicarbonatul.
Adaugă crema de morcov, ardeiul şi colorantul. Omogenizează. Toarnă într-o tavă şi dă la cuptor 25-30 de minute.
Bate la mixer crema de brânză cu untul.
Potriveşte de sare dacă e nevoie, apoi dă la rece. Când aluatul e gata, lasă-l la răcorit, apoi taie-l în trei.
Intinde crema de brânză pe primul si ne al doilea strat.
Prajitura fara gluten cu ciocolata din: biscuiti, oua, unt, zahar, cacao, ciocolata, ghimbir. Ingrediente: 250 g biscuiţi fără gluten 4 gălbenuşuri 200 g unt 200 g zahăr pudră 200 ml cafea concentrată 1 lingură cacao sau nes 30 g ciocolată neagră 2-3 cm ghimbir proaspăt 1 baton de vanilie Mod de preparare: Se amestecă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
E foarte buna prajitura cu morcov