Prajitura cu morcovi si crema de branza

Printeaza

Prajitura cu morcovi si crema de branza din: morcovi, faina, bicarbonat, praf de copt, sare, scortisoara, esenta de vanilie, oua, zahar, ulei, branza, zahar pudra, coaja de lamaie.

Ingrediente pentru blat:Prajitura cu morcovi si crema de branza

  • 2 căni morcovi raşi
  • 1 cană făină
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 4 ouă
  • 200 g zahăr
  • 240 ml ulei

Ingrediente pentru cremă:

  • 200 g brânză tartinabilă
  • 1 cană zahăr pudră
  • coaja de la 1 lămâie
  • 1 fiolă esenţă de vanilie

Mod de preparare:

Pregatiti blatul, amesteci ingredientele uscate: făina, bicarbonatul, praful de copt, sarea, scorţişoara.

In alt bol pui ouăle, zahărul şi le amesteci 4-5 minute, apoi adaugi esenţa şi uleiul, puţin câte puţin.

Adaugi compoziţia cu ingredientele uscate, amesteci bine,apoi adaugi morcovii raşi.

Faci din cocă două blaturi, pe care le vei coace separat sau faci un blat pe care îl tai pe jumătate.

Pregăteşti crema, amesteci cu mixerul brânza cu zahărul pudră, coaja de lămâie rasă şi esenţa de vanilie.

Pui cremă între cele două blaturi sau poţi folosi ciocolată tartinabilă şi decorezi cu felii de kiwi.

Dai prăjitura la frigider câteva ore, să se răcească.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. A fost buna prajitura cu morcovi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.