Prajitura cu morcovi si nucsoara din: morcovi, faina, zahar, iaurt, lapte, oua, ulei, vanilie, praf de copt, nucsoara, scortisoara, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 450 g morcovi raşi 550 g făină 270 g zahăr o linguriţă bicarbonat 100 ml iaurt 100 ml lapte 3 ouă 200 ml ulei un plic praf de copt scorţişoară nucşoară sare Pentru […]
Prajitura cu mure si coaja de portocala
PrinteazaPrajitura cu mure si coaja de portocala din: branza dulce, frisca, piscoturi, lapte, zahar pudra, coaja de portocala, gelatina si mure.
- 400 g branza dulce
- 250 g frisca batuta
- 100 g piscoturi
- 200 ml lapte
- 200 g zahar pudra
- coaja rasa de la 1 portocala
- 30 g gelatina
- 150 g mure
Mod de preparare:
Pui gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece, iar piscoturile le stropesti cu laptele.
Mixezi branza de vaci cu zaharul pudra, coaja de la o portocala sau de la o lamaie, piscoturile maruntite, 200 g frisca batuta si gelatina calduta topita in prealabil, in bain-marie.
Torni compozitia intr-o tava normala de aragaz, tapetata cu folie alimentara si o dai la rece in frigider pentru cel putin 3-4 ore.
Rastorni prajitura pe un platou, iei folia si tai prajitura in bucati. Amesteci frisca ramasa cu 50 g mure zdrobite.
Prajitura cu mure si coaja de portocala
Pofta buna!
poate iti place si:
Prajitura cu ananas si frisca
Prajitura cu ananas si frisca din: ananas, faina, zahar, praf de copt, smantana, unt, frisca. Ingrediente: 200 g ananas din compot 75 g făină 50 g + o lingură zahăr o linguriţă praf de copt sare un ou 50 g smântână 35 g unt topit o lingură ulei 300 ml frişca lichidă Mod de preparare: […]
Pofta buna!