Prăjitură necoaptă cu nuci din: nuci, zahar, ou, cacao, galbenusuri, zahar pudra, margarina, zahar vanilat. Ingrediente: 250 g nuci macinate 250 g zahar 1 ou 3 linguri cacao pentru crema: 4 galbenusuri din oua fierte tari 150 g zahar pudra 150 g margarina 50 g zahar vanilat Mod de preparare: Baţi albuşul spumă cu […]
Prăjitură necoaptă cu cacao
PrinteazaPrăjitură necoaptă cu cacao din: biscuiti, ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, stafide, unt, lapte, zahar, cacao.
- 210 g biscuiti
- 180 g ciocolata cu lapte
- 60 g ciocolata neagra cu minim 60% cacao
- 100 g stafide
- 4 linguri unt
- 2 linguri lapte
- 4 linguri zahar
pentru servit:
- cacao
Mod de preparare:
Se măruntesc biscuiţii si se pun într-un vas cu stafidele. Cele două tipuri de ciocolată se topesc si, după ce s-au răcorit, se toarnă peste biscuiţi.
Untul, zahărul si laptele se pun pe foc doar cât să se topească si apoi se toarnă peste biscuiţi.
Se amestecă bine.
Intr-o tavă de chec se pune folie alimentară care să depăşească marginile, se toarnă amestecul de biscuiţi, se îndeasă, se nivelează si se acoperă cu folie.
Se dă la rece pentru 3 ore şi se serveşte cu cacao cernută.
Prăjitură necoaptă cu cacao
Pofta buna!
poate iti place si:
Prajitura necoapta
Prajitura necoapta din: nuci, zahar, ou, cacao, galbenusuri de oua, zahar praf, unt si zahar vanilat. Ingrediente: foaia: 250 g nuci macinate 250 g zahar 1 ou 3 linguri cacao crema: 4 galbenusuri din oua fierte tari 150 g zahar praf 150 g unt 50 g zahar vanilat Mod de preparare: Se bate albuşul […]
Pofta buna!