Prăjitură necoaptă cu nuci

Printeaza

Prăjitură necoaptă cu nuci din: nuci, zahar, ou, cacao, galbenusuri, zahar pudra, margarina, zahar vanilat.

Ingrediente:Prajitura_necoapta_cu_nuci

  • 250 g nuci macinate
  • 250 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri cacao

pentru crema:

  • 4 galbenusuri din oua fierte tari
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g margarina
  • 50 g zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Baţi albuşul spumă cu zahărul şi adaugi gălbenuşul şi nuca amestecată bine cu cacao.

Pe un celofan întinzi din compoziţia bine omogenizată o foaie cât mai subţire, în formă dreptunghiulară.

Pentru a prepara crema, dai gălbenuşurile fierte pe răzătoarea mică şi le freci împreună cu margarina, zahărul şi zahărul vanilat.

Cu această compoziţie ungi foaia şi o rulezi cu ajutorul celofanului, ca o ruladă obişnuită.

Tragi bine la capete celofanul şi dai rulada la frigider pentru cel puţin 2 ore, după care o poţi tăia în felii potrivite ca grosime.

Poţi păstra rulada la frigider timp de mai multe zile.

Prăjitură necoaptă cu nuci

Prajitura_necoapta_cu_nuci

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura Kati

Prajitura in straturi cu nuci

Prajitura in straturi cu nuci din: oua, zahar, faina, cacao, frisca, ciocolata, nuci. Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 150 g zahar pudră 135 g făină 15 g cacao Pentru umplutură: 300 ml frişca lichidă 100 g zahar pudră Pentru decor: 200 ml frişca lichida 200 g ciocolată cu lapte 150 g nuci măcinate   Mod […]

 

Prajitura cu crema si nuci

Prajitura cu crema si nuci din: un pachet foi de cremşnit, lapte de soia, zahar, amidon, vanilie, nuci. Ingrediente: un pachet foi de cremşnit de post Pentru cremă: 500 ml lapte de soia 100 g zahăr 2 linguri amidon esenţă de vanilie 300 g nuci   Mod de preparare: Intr-o crăticioară se pun amidonul, zahărul şi […]

 

 

Prajitura indesata

Prajitura cu nuci si caise

Prajitura cu nuci si caise din: caise, unt, zahar, oua, faina, praf de copt, nuci, dulceata. Ingrediente: 500 g caise fără sâmburi 200 g unt 250 g zahăr sare 3 ouă 250 g făină 1/2 plic praf de copt 100 g nuci măcinate 100 g nuci pisate 4 linguri dulceaţă de cireşe esenţă de portocale   […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.