Prajitura cu nuca de cocos si vanilie
PrinteazaPrajitura cu nuca de cocos si vanilie din: unt, miere, zahar, faina, sare, nuci, nuca de cocos, vanilie.
Ingrediente:
- 200 g unt
- 3 linguri cu miere
- 200 g zahăr pudră
- 300 g făină
- 1/4 linguriţa cu sare
- 100 g nuci tocate
- 3 linguri cu nucă de cocos
- vanilie
Mod de preparare Prajitura cu nuca de cocos si vanilie:
Amestecaţi untul, care s-a înmuiat câteva ore la temperatura camerei, cu zaharul pudră, sarea si mierea.
Frecaţi energic cu o lingură de lemn până obţineţi o crema omogenă.
Adăugaţi faina cernută şi nucile tocate, frământaţi un aluat nisipos pe care-l lasaţi în congelator 60 minute.
Intindeţi foi groase de 1/2 cm, tăiaţi rotunduri mici cu paharul de ţuică şi coaceţi-le pe tava neunsă în cuptorul fierbinte.
Treceţi le calde prin nuca de cocos şi vanilie, serviţii-le când s-au răcit.
Pofta buna!