Prajitura Piersicuta

Printeaza

Prajitura Piersicuta din: faina, oua, margarina, zahar, zahar vanilinat, praf de copt, sare, zahar pudra, lapte, cacao, dulceata, esenta de rom, colorant alimentar.

Ingrediente:Prajitura Piersicuta

  • 300 g făină
  • 2 ouă
  • 125 g margarină
  • 150 gzahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilinat
  • 1 plic praf de copt
  • sare

Pentru cremă

  • 125 g margarină
  • 3- 4 linguri zahăr pudră
  • câte 2 linguri lapte, cacao
  • dulceaţă
  • 1 fiolă esenţă de rom
  • colorant alimentar lichid

 

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu zahărul şi margarina topită la temperatura camerei. Adaugi praful de copt şi făina şi frămânţi puţin aluatul. Din aluat formezi bile cât o nucă, pe care le coci 25 de minute, în tava tapetată cu hârtie de copt, la foc mediu.

După ce se răcesc, le scobeşti cu un cuţit.

Stropeşti firimiturile destinat cu esenţa de rom şi laptele. Adaugi zahărul, margarina moale, cacaua şi dulceaţa.

Lipeşti cu cremă câte două fursecuri, apoi le colorezi cu ajutorul unui şerveţel înmuiat în colorant. Sunt bune a doua zi, după ce s-au mai înmuiat.

 

Prajitura Piersicuta

Prajitura Piersicuta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.