Prajitura cu piscoturi, piersici si cacao
PrinteazaPrajitura cu piscoturi, piersici si cacao din: pişcoturi, cafea, piersici, smântână cu 30% grăsime, zahar, cacao.
Ingrediente:
- 500 g pişcoturi
- 300 g cafea
- 5 piersici
- 800 g smântână cu 30% grăsime
- 200 g zahăr
- 50 g cacao
Mod de preparare:
Speli piersicile, le cureţi de sâmburi şi le tai cuburi. Baţi smântână cu zahărul până se îngroaşă şi o dai la rece.
Intr-o tavă, pui un strat de pişcoturi trecute prin cafea, ungi cu crema de la frigider, aranjezi un strat cu bucăţi de piersică şi acoperi cu următorul strat de pişcoturi.
Continui în felul acesta până epuizezi ingredientele. La final, ornezi prăjiura cu frişcă şi cu cacao pudră. Dai tava la frigider 2 ore.
Prajitura cu piscoturi, piersici si cacao
Pofta buna!