Prajitura de post cu gem de fructe

Printeaza

Prajitura de post cu gem de fructe din: gem, ulei, apa minerala, zahar, praf de copt, faina, zahar.

Ingrediente:Prajitura de post cu gem de fructe

  • 1 borcan cu gem de fructe
  • 1 pahar cu ulei
  • 2 pahare cu apă minerală
  • 1 pahar cu zahăr
  • 1 praf de copt
  • 3 pachete cu făină
  • un praf de sare
  • zahăr pudră
  • zahăr vanilinat

 

Mod de preparare:

Amestecaţi apa minerală cu uleiul, adăugaţi zahărul, mixaţi 2-3 minute, după care tur­naţi gemul, un praf de sare şi praful de copt.

Puneţi faina cernută încet, omogenizaţi, împărţiţi aluatul în părţi egale, turnaţi în forme de chec, aşezaţi deasupra felii de fructe (facultativ). Coaceţi în cuptorul fierbinte 45 minute, lăsaţi să se răcească.

Pudraţi cu zahăr farin şi serviţi prăjtura tăiată felii, după ce s-a răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.