Prajitura de post

Printeaza

Prajitura de post din: margarina, apa, drojdie, zahar, praf de copt.

Ingrediente:

  • 1 pachet margarină
  • 3/4 cană apă călduţă
  • drojdie cât o nucă
  • 4-5 linguri zahăr
  • 1 praf de copt stins

 

Mod de preparare:

Prajitura de post: Faci un aluat mai moale, îl laşi să crească, după care îl împărţi în 6 părţi.

Umplutura:

Se face din mere rase, călite şi amestecate cu zahăr, scorţişoară şi zahăr vani­lat.

Dacă tava este mai mică, să coci de două ori, câte trei foi odată, iar dacă ai tavă mare, întinsă, faci 4 foi din aluat şi le umpli cu mere, le rulezi şi coci la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

 

Prăjitura cu Fistic și Cardamom

Prăjitura cu Fistic și Cardamom – este o delectare fină și aromată, perfectă pentru orice ocazie specială sau pur și simplu pentru a-ți răsfăța simțurile. Această prăjitură îmbină gustul bogat al fisticului cu aroma exotică a cardamomului, rezultând un desert rafinat și memorabil. Este ideală pentru cei care doresc să încerce ceva nou și diferit, […]

Prajitura cu Lapte de Soia

Prajitura cu Lapte de Soia din: faina, zahar, ulei vegetal, lapte de soia, praf de copt, esenta de vanilie, fructe. Descoperă o prăjitură care îmbină plăcerea gustului cu beneficiile unei alegeri sănătoase. Acest desert, care poate fi adaptat pentru a include arome de ciocolată, vanilie sau chiar bucăți de fructe, este o dovadă a versatilității […]

Prajitură cu Ghimbir și Mere

Prajitură cu Ghimbir și Mere din: mere, ghimbir, unt, zahar, oua, faina de grau, praf de copt, bicarbonat de sodiu, scortisoara, sare, nuci, zahar pudra.   Ingrediente: 2 mere mari, curățate și tăiate cubulețe 2 linguri de ghimbir proaspăt, ras 1/2 cană de unt topit 1 cană de zahăr 2 ouă 2 cupe de făină […]

 

Prăjitură cu Coca-Cola – Rețeta Delicioasă

Prăjitură cu Coca-Cola – Rețeta Delicioasă din: coca cola, unt, ulei vegetal, cacao pudra, zahar, faina, bicarbonat de sodiu, iaurt, oua, extract de vanilie. Această prăjitură cu Coca-Cola este o rețetă clasică cu o notă istorică. A fost creată pentru prima dată în anii ’50 și a devenit rapid populară în Statele Unite și în […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.