Prajitura rasturnata cu piersici

Printeaza

Prajitura rasturnata cu piersici din: faina, unt, praf de copt, suc de piersici, oua, zahar, piersici, zahar, apa.

Ingrediente:

  • 125 g faina
  • 125 g unt
  • un plic praf de copt
  • 150 ml suc de piersici
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • 6 piersici bine coapte

pentru caramel:

  • 150 g zahar
  • 2 linguri apa

 

Mod de preparare:

Pentru caramel, zahărul şi apa se pun pe foc. După ce s-a format caramelul se toarnă pe fundul unei tăvi de tartă.

aşază piersicile întregi sau tăiate. topeşte untul. se amestecă untul topit cu zahărul cu ajutorul unui tel, se adaugă făina si praful de copt.

amestecă şi apoi se pun ouăle unul câte unul si, la final, sucul de piersici.

toarnă amestecul peste piersici şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. scoate prin răsturnare.

 

Prajitura rasturnata cu piersici

Prajitura_rasturnata_cu_piersici

Pofta buna!

 

 

Integrarea Mușețelului în Rutina Zilnică pentru Echilibru și Relaxare

Integrarea Mușețelului în Rutina Zilnică pentru Echilibru și Relaxare.  Mușețelul, o plantă cu o lungă istorie de utilizare în medicina tradițională, este recunoscut pentru proprietățile sale calmante și terapeutice. Efecte Calmante și Relaxante Reducerea Stresului: Mușețelul este cunoscut pentru proprietățile sale de a atenua stresul și de a induce o stare de calm. Somn Mai […]

Batoane Energizante cu Curmale și Nuci

Batoane Energizante cu Curmale și Nuci din: curmale, nuci, fulgi de ovaz, seminte de chia, unt de arahide, scortisoara. Batoanele energizante cu curmale și nuci sunt o gustare ideală pentru a vă încărca cu energie în mod natural. Combinând dulceața curmalelor cu textura crocantă a nucilor, aceste batoane sunt nu doar delicioase, dar și bogate […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.