Prajitura cu stafide si dovlec si glazura cu branza

Printeaza

Prajitura cu stafide si dovlec si glazura cu branza din: faina, zahar pudra, oua, unt, stafide, piure de dovleac, scortisoara, praf de copt, rom, crema de branza.

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 200 g zahăr pudră
  • 4 ouă
  • 150 g unt
  • 50 g stafide
  • 500 g piure de dovleac
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1 plic de praf de copt
  • esenţă rom

glazură:

  • 1 ou
  • 200 g cremă de brânză
  • 30 g zahăr pudră
  • 50 g unt

 

 

Mod de preparare:

Prajitura cu stafide si dovlec si glazura cu branza: Pune stafidele la înmuiat în esenţă de rom. Mixează ouăle cu zahărul pudră.

Adaugă untul topit, piureul de dovleac, stafidele, făina cernută, praful de copt şi scorţişoara.

Pentru glazură, bate oul cu zahărul pudră, pune untul şi crema de brânză.

Tapetează cu hârtie de copt o tavă întinsă, toarnă compoziţia de dovleac, apoi pe cea de brânză şi coace 40 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Secretele Bucătăriei: Trucuri și Tehnici pentru a Deveni un Maestru Culinar

Secretele Bucătăriei: Trucuri și Tehnici pentru a Deveni un Maestru Culinar –  În bucătărie, ca în orice alt domeniu, există secrete și tehnici care pot transforma prepararea mâncărurilor într-o artă culinară. Fie că ești un bucătar experimentat sau un începător entuziast, cunoașterea acestor secrete te poate ajuta să îți îmbunătățești abilitățile și să creezi mese […]

Varză Acră cu Afumătură și Mămăligă

Varză Acră cu Afumătură și Mămăligă – este un preparat tradițional românesc, cunoscut pentru gustul său. Această mâncare combină savoarea puternică a verzei murate cu aromele bogate ale afumăturii, toate servite alături de o mămăligă caldă și cremoasă. Ideală pentru sezonul rece, această rețetă nu doar că satisface pofta de mâncare, dar aduce și o […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.