Prajitura Titirez

Printeaza

Prajitura Titirez din: oua, faina, ciocolata amaruie, frisca, unt, fulgi de migdale, zahar vanilat, zahar pudra, cacao, branza ricotta, albusuri si esenta de vanilie.

Ingrediente:Prajitura_Titirez

  • 6 oua
  • 250 g faina
  • 375 g ciocolata amaruie
  • 4 linguri frisca
  • 200 g unt
  • 75 g migdale fulgi
  • zahar vanilat
  • 200 g zahar pudra
  • un praf sare
  • 4 linguri cacao
  • pentru crema:
  • 350 g branza ricotta
  • 125 g zahar pudra
  • 3 albusuri
  • esenta de vanilie

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata la baie de aburi. Se adaugă frişca şi se lasă apoi să se răcorească. Se freacă untul cu zahărul, se adaugă ouăle, un praf de sare, vanilia, fulgii de migdale şi la final, ciocolata topită, făina şi cacaua.

Se încorpo­rează şi se obţine un aluat care se toarnă cu poşul în tava tapetată cu hârtie pentru copt şi se dă la cuptor, la 150°C. Se bat albuşurile spumă, se adaugă zahărul şi vanilia şi apoi se amestecă cu ricotta. Formele coapte se umplu.

Prajitura Titirez

Prajitura_Titirez

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. ce simpatic arata prajiturica asta 🙂

  2. Adriana Valentina

    prajitura titirez, hihihih

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.