Prajitura traditionala cu lamaie

Printeaza

Prajitura traditionala cu lamaie din: unt, zahar, faina, lamai, oua, praf de copt, sare.

Ingrediente:Prajitura traditionala cu lamaie

  • 125 g unt
  • 125 g zahăr
  • 125 g faină
  • 2 ouă
  • 2 lămâi
  • un plic praf de copt
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Untul moale se freacă bine cu zahărul până se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă ouăle, unul câte unul, apoi coaja rasă a lămâilor şi sucul strecurat.

Se amestecă făina cu praful de copt şi sarea apoi se adaugă în compoziţie şi se amestecă.

Se toarnă aluatul într-o tavă de copt şi se lasă 20-25 de minute la cuptor, apoi se lasă la răcit 10 minute înainte de a scoate prăjitura din tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.