Prăjitură cu urdă şi piersici
PrinteazaPrăjitură cu urdă şi piersici din: oua, zahar, ulei, faina, cacao, praf de copt, zahar vanilat, urda, margarina, piersici, gelatina.
Poate te intereseaza si:
- 6 ouă
- 6 linguri zahăr
- 50 ml ulei
- 5 linguri făină
- 2 linguri cacao
- 1 praf de copt
- 1 plic de zahăr vanilat
Ingrediente cremă :
- 300 g urdă
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 1 pachet margarină
- 1 kg piersici
- 250 g zahăr pudră
Ingrediente glazură:
- 1 pachet gelatină roşie
- 2 linguri zahăr
- 250 ml apă
Mod de preparare:
Baţi albuşurile bine cu zahărul, adaugi pe rând uleiul, gălbenuşurile, cacaua, făina şi praful de copt. Torni compoziţia obţinută într-o tavă unsă cu margarină şi o dai la cuptor pentru 40 de minute.
In acest timp pregăteşti crema, freci urda cu 200 g zahăr, vanilia şi margarina până obţii o cremă.
După ce s-a copt şi s-a răcit blatul îl însiropezi cu un sirop pregătit dintr-o cană de apă şi un plic zahăr vanilat. întinzi crema peste blat, aşezi piersicile tăiate felii şi torni glazura fierbinte.
Dai prăjitura la frigider pentru o oră, apoi o tai încercând să prinzi câte o piersică pentru fiecare bucată.
Prăjitură cu urdă şi piersici
Pofta buna!
Incoming search terms:
- prajitura cu urda si piersici
Vreau si eu din prajitura asta