Prajitura “Zi si noapte”

Printeaza

Prajitura “Zi si noapte” din: ulei, zahar, apa, faina, praf de copt, zahar vanilat, cacao, nuca.

Ingrediente:Prajitura "Zi si noapte"

  • 12 linguri ulei
  • 14 linguri zahăr
  • 14 linguri apă
  • 18 linguri făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 2-3 linguri cacao
  • 1 cană nucă măcinată

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele cu mixerul, se adaugă fă­ina în care s-au amestecat praful de copt şi vanilia. La sfârşit se adaugă nuca.

In tava unsă şi tapetată cu făină se toarnă jumătate din compoziţie. Deasupra se toarnă cealaltă jumătate în care s-a adăugat cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.