Prăjiturele cu branză de vaci si zaharină
PrinteazaPrăjiturele cu branză de vaci si zaharină
Ingrediente:
- 150 g brânză de vaci
- 100 g nuci
- 2 gălbenuşuri
- 1 linguriţă unt
- 1 esenţă de vanilie
- 1-2 tablete de zaharină
- 1 linguriţă zahăr pentru diabetici
Mod de preparare:
Prăjiturele cu branză de vaci si zaharină: Pisezi nucile, apoi treci brânza de vaci prin sită, o amesteci cu nucile, gălbenuşurile, vanilia şi zaharina.
Din compoziţia pregătită formezi bulgăraşi pe care îi turteşti puţin şi aşezi prăjiturelele intr-o tavă unsă cu unt si tapetă cu făina.
Le coci la foc potrivit pentru 30-35 de minute, apoi le lasi sa se racească si le pudrezi cu zahăr.
Poftă bună!
Buni prajiturelele si nu sunt nici greu de facut.