Prăjiturele cu branză de vaci si zaharină

Printeaza

Prăjiturele cu branză de vaci si zaharină

Ingrediente:

  • 150 g brânză de vaci
  • 100 g nuci
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 linguriţă unt
  • 1 esenţă de vanilie
  • 1-2 tablete de zaharină
  • 1 linguriţă zahăr pentru diabetici

 

Mod de preparare:

Prăjiturele cu branză de vaci si zaharină: Pisezi nucile, apoi treci brânza de vaci prin sită, o amesteci cu nucile, găl­benuşurile, vanilia şi zaharina.

Din compoziţia pregătită formezi bulgăraşi pe care îi turteşti puţin şi aşezi prăjiturelele intr-o tavă unsă cu unt si tapetă cu făina.

Le coci la foc potrivit pentru 30-35 de minute, apoi le lasi sa se racească si le pudrezi cu zahăr.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Buni prajiturelele si nu sunt nici greu de facut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.