Prajiturele cu coaja de citrice
PrinteazaPrajiturele cu coaja de citrice din: oua, unt, zahar, faina, coaja de citrice.
- 170 g de ouă (circa 3)
- 170g de unt
- 170 g de zahăr
- 30 g de făină
- coajă de citrice
- unt pentru uns forma
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 160 °C şi ungeţi cu unt formele.
Topiţi untul. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul până când devin spumoase.
Bateţi albuşurile într-o spumă fermă. Incorporaţi în 3 etape făina în gălbenuşuri cu mixerul electric la viteză mică, alternând făina şi untul.
La final, adăugaţi coaja de la citrice şi încorporaţi delicat albuşurile cu o spatulă. Coaceti timp de 35 de minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Prajiturele cu coaja de citrice
Pofta buna!