faina, zahar, cacao pudra, praf de copt, sare, oua, lapte, unt, extract de vanilie., ciocolata neagra, smantana. Gofrele, acele delicioase prăjituri de origine belgiană, sunt adorate în întreaga lume pentru textura lor crocantă la exterior și moale la interior. În această rețetă specială de gofre, vă vom învăța cum […]
Prajiturele cu miere
PrinteazaPrajiturele cu miere din: faina, ou, galbenusuri, miere, zahar, frisca, scortisoara, cuisoare, amoniac, fulgi de ciocolata, alune, fructe confiate.
Ingrediente:
- 500 g faina
- 1 ou
- 2 galbenusuri
- 100 g miere
- 175 g zahar
- 100 ml frisca
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita cuisoare macinate
- 1 lingurita amoniac
Ingrediente ornare:
- 100 g fulgi de ciocolata neagra
- alune macinate
- fructe confiate
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron toate ingredientele pentru a obtine un aluat mai tare.
Acoperiti aluatul cu o folie si puneti-l la rece pana a doua zi. Intindeti din el o foaie din care decupati cu forma speciala de plastic inimioare.
Puneti inimioarele la copt in tava presarata cu faina. Lasati spatiu intre ele, deoarece cresc mult la copt.
Lasati-le la racit si apoi ornati cu fulgi de ciocolata, alune macinate si fructe confiate.
Prajiturele cu miere
Pofta buna!
Ghidul Complet. Coada-calului (Equisetum arvense) este una dintre cele mai vechi plante de pe Pământ, cu o istorie ce datează din perioada Paleozoică, acum aproximativ 400 de milioane de ani. De-a lungul istoriei, coada-calului a fost folosită în scopuri medicinale și ca material abraziv […]