Prajituri de cernusca incoltita

Printeaza

Prajituri de cernusca incoltita din: hrisca, seminte de mustar, mustar praf, seminte de in, usturoi, telina, cernusca, ceapa, marar, maioneza, nuci caju.

Ingrediente:

  • două ceşti de hrişcă încolţită
  • o lingură de seminţe de muştar în­colţite sau o linguriţă de muştar praf
  • o jumătate de ceaşcă de seminţe de in, măcinate
  • un căţel de usturoi, pisat
  • o ceaşcă de ţelină, tăiată în bucăţi mici
  • o ceaşcă de cernuşcă, tăiată în bucăţi mici
  • două cepe, mărunţite
  • trei linguri de mărar proaspăt mărunţit sau o lingură de mărar uscat
  • trei sferturi de ceaşcă de maioneză din nuci caju

 

Mod de preparare:

Prajituri de cernusca incoltita: Intr-un mixer, combinaţi lăstarii de hrişcă, muştarul, inul şi usturoiul, şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Intr-un vas mare, amestecaţi lăolaltă toate ingredientele, cu excepţia maionezei.

Formaţî din mixtură turtiţe şi deshidrataţi-le la 43 grade C, timp de şase ore. Intoarceţi-le şi deshidrataţi-le în continuare, între două şi patru ore.

Serviţi-le calde, unse cu maioneză!

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.