Prajiturica de casa

Printeaza

Prajiturica de casa

Ingediente:

  • 200 g unt
  • 250 g zahăr
  • esenţă de vanilie
  • 200 g făină
  • 4 ouă
  • 1 plic cu praf de copt
  • 100 g nucă de cocos
  • jeleu de fructe

 

Mod de preparare:

Prajiturica de casa: Intr-un castron, amestecă gălbenuşurile cu untul, zahărul şi esenţa de vanilie până obţii o masă cremoasă.

Adaugă praful de copt, albuşurile bă­tute spumă şi făina cernută. Amestecă uşor de jos în sus.

Compoziţia astfel obţinută toarn-o într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină.

Coace la cuptor, la foc moderat, apro­ximativ 30-40 de minute.

După ce s-a răcit puţin întinde jeleul de fructe şi presară nucă de cocos deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.