Ceviche de Pește Alb cu Pepene Galben: O Combinație Delicioasă și Răcoritoare. Ceviche-ul este un preparat tradițional din America Latină, popularizat în special în Peru, care constă în pește sau fructe de mare marinate în suc de citrice. Această rețetă de ceviche de pește alb cu pepene galben adaugă o notă proaspătă și un gust […]
Prajiturica cu dovleac
PrinteazaPrajiturica cu dovleac din: lapte, ulei, zahar, faina, praf de copt, oua, dovleac, zahar.
Ingrediente:
aluat:
- 22 linguri lapte
- 20 linguri ulei
- 20 linguri zahăr
- 23 linguri făină cernută
- 1 plic şi jumătate praf de copt
- 6 ouă
umplutură:
- 1 kg dovleac ras
- 5 linguri zahăr
Mod de preparare:
Amesteci laptele cu uleiul şi zahărul, apoi le pui pe foc într-un vas mai mare, până dau în clocot. Iei de pe foc şi adaugi făina cu praful de copt. Amesteci repede, cu atenţie să nu se umfle şi pentru a nu se forma cocoloaşe.
Laşi la răcit, apoi adaugi ouăle pe rând.
Separat, pregăteşti umplutura. Razi dovleacul şiţl căleşti cu zahăr până se înmoaie. Laşi la răcit într-o strecurătoare pentru a se scurge siropul.
Tapetezi tava cu hârtie de copt şi torni jumătate din compoziţie. Coci 15 minute, apoi adaugi dovleacul şi compoziţia oprită. Laşi la copt în continuare până când trece testul scobitorii. La final, răceşti prăjitura înainte de a o porţiona.
Prajiturica cu dovleac
Pofta buna!
Tinctură de rostopască pentru afecțiuni hepatice
Tinctură de rostopască pentru afecțiuni hepatice: Remediu natural pentru sănătatea ficatului. Rostopasca (Chelidonium majus) este o plantă medicinală cunoscută pentru proprietățile sale hepatoprotectoare, detoxifiante și antiinflamatoare, fiind utilizată de secole pentru susținerea sănătății ficatului. Tinctura de rostopască poate ajuta la ameliorarea unor afecțiuni hepatice, cum ar fi ficatul gras, detoxifierea ficatului și îmbunătățirea digestiei. Ingrediente […]