Praz cu bacon şi ciuperci

Printeaza

O reteta de praz cu bacon si ciuperci din: unt, bacon, cimbru, ciuperci si praz.

Ingrediente:Praz cu bacon şi ciuperci

  • 50 g unt
  • 4 felii de bacon sau de costita afumata (fara os), tocate
  • cateva fire de cimbru
  • 200 g ciuperci champignon, taiate in doua sau in patru
  • 2 fire de praz, taiat in felii groase

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul într-o tigaie mare, apoi se adaugă baconul şi se prăjeşte până devine auriu.

Se răstoarnă în tigaie cimbrul, ciupercile, prazul şi se asezonează (nu uita că baconul poate fi foarte sărat).

Se pune capacul şi se lasă pe foc mic 20-25 de minute, până ce prazul s-a înmuiat.

Praz cu bacon şi ciuperci

Praz cu bacon şi ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.