Praz cu carne de porc si morcovi
PrinteazaPraz cu carne de porc si morcovi din: muschi de porc, praz, morcovi, telina, ulei, usturoi, apa, sare, piper.
- 600 g pulpa sau muschi de porc
- 3 fire praz
- 2 morcovi
- 2 tije telina
- 70 ml ulei
- 4 catei usturoi
- apa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea, o cureti de pielite si o tai bucatele pentru gulas. Pui uleiul la incins intr-o tigaie si rumenesti carnea putin. Cureti legumele si le speli. tai morcovii cubulete, iar prazul si telina rondele. Calesti in putin ulei usturoiul feliute, dupa care adaugi carnea, morcovii si telina.
Le acoperi cu apa, condimentezi dupa gust cu sare si piper si lasi la foc mic pentru 20-25 de minute. Cand sunt aproape gata, adaugi rondelele de praz si mai lasi pe foc 8-10 minute.
Praz cu carne de porc si morcovi
Pofta buna!