Praz cu ciuperci

Printeaza

Praz cu ciuperci din: praz, ciuperci, rosii, patrunjel, marar, are, piper.

Ingrediente:Praz cu ciuperci

  • 2-3 fire de praz
  • 200-300 g ciuperci
  • 5-6 roşii
  • pătrunjel
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prazul se spală, se tăie bucăţi şi se căleşte. Se adaugă ciupercile tăiate mai mari.

Roşiile se taie cubuleţe şi se adaugă atunci când ciupercile sunt bine înmuiate.

Se fierb 30 de minute şi la sfârşit se adaugă sare, piper, pătrunjel şi mărar din belşug.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.