Praz cu smantana de casa

Printeaza

 Praz cu smantana

Ingrediente:Praz cu smantana de casa

  • 900 g praz
  • 150 g unt
  • sare
  • 3 /4 lingură făină
  • 1/2 l supă
  • 4 linguri de smîntînă
  • 3 ouă

 

Mod de preparare:

Prazul se curăţă, se spală şi se taie bucăţi, apoi se pune intr-o cratiţă cu supă, sare, 80 g unt şi se dă la cuptor timp de 25 minute.

Smîntîna se amestecă cu făina şi restul de unt, se toarnă peste praz şi se mai fierb împre­ună 10 minute.

Se aşază într-un platou adînc garnisit cu sferturi de ouă fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.