Praz gratinat
PrinteazaPraz gratinat din: praz, cascaval afumat, cimbru, unt, oua, patrunjel, sare.
- 2 bucati praz
- 6 felii cascaval afumat
- o lingurita cimbru
- 20 g unt
- 2 oua
- cateva fire patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se curăţă prşzul de partea verde închis si setaie în bucăţi de 4-5 cm lungime are se pun la fiert în apă clocotită cu un praf de sare. Intre tirrp, caşcavalul se taie bucăţele mici, iar ouăle se bat bine şi se amestecă apoi cu caşcavalul şi cu cimbrul, după gust.
Un vas de cuptor se unge cu unt si se pune prazul bine scurs. Un vas de cuptor se unge cu unt si se pune prazul bine scurs. Se toarna amestecul de oua si cascaval si se coace 20 minute. Se serveste caldut cu patrunjel deasupra.
Praz gratinat
Pofta buna!