Praz cu iaurt

Printeaza

Praz cu iaurt din: praz, lapte, unt, iaurt, branza uscata.

Ingrediente:Praz cu iaurt

  • 1 legătură praz
  • 1 cană lapte dulce
  • 1 lingură
  • 1 unt
  • 1 cană cu iaurt
  • brânză uscată, rasă

 

Mod de preparare:

Se curăţă prazul, se elimină partea verde, iar cea albă se taie bucăţi. Se pune la fiert în apă clocotită, schimbându-se apa de câteva ori.

Se scurge şi se înăbuşă în lapte, aproximativ un sfert de oră. Se sărează şi se pune într-o tavă pentru cuptor, bine unsă cu unt. Se toarnă deasupra iaurtul şi se presară cu brânza rasă.

Se lasă la foc mic, în cuptor,aproximativ un sfert de oră.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.