Praz sotat cu naut din: praz, morcovi, cartofi, rosii, naut, ulei, masline, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 2 bucăţi praz 2 morcovi fierţi 4 cartofi 4 roşii 2-3 linguri nâut gata fiert 2 linguri ulei 2 linguri măsline 10 g parmezan sare piper Mod de preparare: Prazul taiat bucatele se pune la fiert în apă cu […]
Praz sotat cu legume
PrinteazaPraz sotat cu legume din: praz, morcovi, cartofi, rosii, naut, ulei, masline, parmezan, sare, piper.
- 2 bucăţi praz
- 2 morcovi fierţi
- 4 cartofi
- 4 roşii
- 2-3 linguri nâut gata fiert
- 2 linguri ulei
- 2 linguri măsline cu samburi
- 10 g parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare:
Prazul curăţat şi tăiat bucăţi se pune la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute să clocotească se scurge foarte bine.
Năutul se trece sub un jet de apă rece, morcovii si cartofii se taie si se pun în tigaie cu ulei.
Se adaugă prazul, măslinele, roşiile si se tin toate pe foc mare timp de 10 minute, amestecând continuu.
Se potriveste gustul de sare şi piper si, la masă, se aduce cu parmezan ras deasupra.
Praz sotat cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Praz sotat cu naut
Carne de iepure cu legume sotate si vin
Carne de iepure cu legume sotate si vin din: carne de iepure, ardei capia, ardei grasi, ceapa verde, usturoi, ciuperci, vanata, vin rosu sec, boia dulce, scortisoara, ardei iute, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 800 g carne de iepure doi ardei capia doi ardei grasi un fir de praz ceapa verde 6 catei de usturoi […]
Pofta buna!