Tocăniță de praz cu piept de pui din: praz, piept de pui, usturoi, ceapa, ardei, rosie, ulei de masline, supa de pui, sare, piper, oregano. Ingrediente: 2 fire de praz mari, curățate și tăiate în rondele subțiri 2 bucati de piept de pui mari, tăiate în cuburi 2 căței de usturoi, tocați mărunt 1 […]
Praz cu spanac si smantana
PrinteazaPraz cu spanac si smantana din: unt, praz, smantana, nucsoara, usturoi si spanac.
- 25 g unt
- 3 fire de praz, taiate rondele subtiri
- 200 ml smantana
- un praf de nucsoara macinata
- 2 catei de usturoi, tocati
- 500 g spanac, bine spalat
Mod de preparare:
Topeşte untul într-o tigaie, adaugă prazul şi căleşte 10 min la foc potrivit, amestecând din când în când, până se înmoaie şi se rumeneşte.
Adaugă smântână şi nucşoara şi fierbe la foc mic 10 min până scade puţin, apoi adaugă usturoiul.
Intre timp, pune spanacul în altă cratiţă, acoperă cu capac şi lasă să fiarbă 2 min, până se înmoaie.
Scurge-l bine, apoi presează-l, să iasă cât mai multă apă.
Adaugă spanacul în amestecul cu praz, asezonează bine cu sare şi piper şi fierbe cea 1 min, apoi serveşte cald.
Praz cu spanac si smantana
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocăniță de praz cu piept de pui
Supă de iepure cu praz
Supă de iepure cu praz din: coaste de iepure, morcov, praz, radacina de telina, usturoi, sare, taitei, patrunjel verde. Carnea de iepure este o sursă sănătoasă de proteine și nutrienți și poate face parte dintr-o dietă echilibrată și sănătoasă. În general, carnea de iepure este considerată sănătoasă pentru consum, cu anumite limitări și precauții care […]
Pofta buna!
o mancare sanatoasa!
O fi sanatoasa, dar mie nu-mi place de nici o culoare