Praz umplut cu orez si bulion din: praz, orez, ou, faină, ulei, bulion, piper boabe, zahăr, verdeaţă, sare. Ingrediente: 4-5 fire praz 1 ceaşcă orez 1 ou 1 lingură faină 1 ceaşcă ulei 1 lingură bulion piper boabe zahăr verdeaţă tocată sare Mod de preparare: Prazul se curăţă şi se spală, apoi se taie bucăţi […]
Praz umplut cu carne tocata
PrinteazaPraz umplut cu carne tocata din: praz, carne tocata de pui, bors, ulei, ceapa, ou, sare, piper.
- 2 bucăţi praz
- 350 g carne tocată de pui
- 200 ml bors
- o lingură ulei
- o ceapă
- un ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
Partea albă a prazului se taie în bucăţi de 10 cm lungime care se pun 10 minute la fiert.
Intre timp, ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei până devine sticloasă şi apoi se adaugă carnea tocată.
Se pun sare şi piper şi se ia de pe foc, se lasă la răcit, apoi se adaugă oul bătut.
Prazul se desface si fiecare tub se umple cu o linguriţă de anqestec de carne.
Se aşază într-un vas pentru cuptor, se toarnă borşul şi se ţin la cuptor 20 de minute.
Se poate servi cu sos de smântână amestecat cu muştar şi cartofi copţi.
Praz umplut cu carne tocata
Pofta buna!
poate iti place si:
Praz umplut cu orez si bulion
Praz umplut cu carne de vita si porc
Praz umplut cu carne de vita si porc din: praz, carne de vita si porc, vin alb sec, supa de vita, pasta de rosii, pasta picanta de ardei, unt, oua, sare, piper. Ingrediente: 5 fire de praz mai groase cate 250 g carne de vita si de porc 150 ml vin alb sec 500 ml […]
Pofta buna!