Praz umplut cu linte

Printeaza

Praz umplut cu linte din: praz, linte, gogosari, morcovi, ceapa, curry, piper, sare, ulei.

Ingrediente:Praz umplut cu linte

  • 2 fire groase de praz
  • 300 g linte verde
  • 2 gogoşari roşii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 vârf de cuţit curry
  • piper alb
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui în apă rece lintea împreună cu morcovii răzuiţi şi le fierbi la foc mic. Strecori şi adaugi ceapa tăiată mărunt şi călită anterior în puţin ulei, curry, piper alb şi sare.

Opăreşti 5 minute partea albă a prazului, apoi o tai rondele de circa 6 cm. Le goleşti de miez şi le umpli cu compoziţia cu linte. Tai mărunt gogoşarii roşii şi îi căleşti în puţin ulei.

Ii serveşti ca sos la prazul umplut, iar peste el presari partea verde a prazului, tăiat mărunt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.