Praz umplut cu pasta de ficat

Printeaza

 Praz umplut cu pasta de ficat

Ingrediente:

  • 300-400 g ficat de porc
  • 3-4 fire de praz
  • o bucată mică de slănină de la gât
  • o ceapă mică tăiată solzişori
  • condimente după gust

 

Mod de preparare:

Pui ficatul şi slănina să fiarbă în apă cu sare, iar separat pui numai partea albă de la praz (de 5-6 cm lungime) să fiarbă.

Căleşti ceapa şi o laşi să se răcească.

De asemenea, laşi să se răcească ficatul şi slănina după ce au fiert. Când s-au mai răcorit le treci prin maşina de tocat şi apoi le amesteci cu ceapa călită. Condi­mentezi pasta după gust.

Când prazul a fiert scoţi cu grijă partea din mijloc şi vei obţine astfel mai multe tubuleţe pe care le vei umple cu pasta de ficat.

Pentru această operaţiune se foloseşte o palnie sau o sticlă de 250 ml de plastic (ii tai partea de jos).

Il aduci la masa imediat ce l-ai pregatit. Asezi fiecare bucata umpluta pe platou si ornezi cu masline si gogosari.

 

Praz umplut cu pastă de ficat

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.