Praz umplut

Printeaza

Praz umplut 

Ingrediente:Praz umplut

  • 400 g carne
  • 5-7 fire de praz
  • 200 g grăsime
  • făină
  • otet
  • boia
  • bulion de roşii

 

Mod de preparare:

Alegem praz cît se poate de gros. Tă­iem bucăţi lungi de un deget şi le opă­rim în apă clocotită cu sare. Scoatem straturile cele mai groase şi le umplem cu tocătură ca pentru ardei umpluţi.

Incingem grăsime, punem puţină făină şi amestecăm, adăugăm oţet, bulion de roşii, boia şi stingem cu putină apă. Fierbem puţin prazul umplut în acest sos, în tigaie. Aşezăm apoi bucăţile în cratiţă, turnăm sosul deasupra şi dam la cuptor, sa să capete faţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai facut praz umplut pana acum.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.