Prepelita cu sos vanatoresc

Printeaza

Prepelita cu sos vanatoresc din: prepelite, unt, ceapa, faina, vin, patrunjel, lamaie, dafin, piper, sare.

Ingrediente:Prepelita cu sos vanatoresc

  • 4 prepeliţe
  • 50 g de unt
  • 1 ceapă
  • o lingură de făină
  • 150 ml de vin
  • pătrunjel verde
  • o lămâie
  • o foaie de dafin
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepeliţele, curăţate, se rumenesc în unt împreună cu ceapa tocată mărunt, pătrunjelul verde tocat, foaia de dafin, piper şi sare.

Se presară făina, apoi se stinge cu vinul îndoit cu apă. Se fierbe cca 20 de minute. După ce se ia de pe foc, se adaugă zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.