Prepelita in sos vanatoresc

Printeaza

Prepelita in sos vanatoresc din: prepelite, unt, ceapa, faina, vin, patrunjel, lamaie, dafin, piper, sare.

Ingrediente:

  • 4 prepeliţe
  • 50 g de unt
  • 1 ceapă
  • o lingură de făină
  • 150 ml de vin
  • pătrunjel verde
  • o lămâie
  • o foaie de dafin
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepeliţele, curăţate, se rumenesc în unt împreună cu ceapa tocată mărunt, pătrunjelul verde tocat, foaia de dafin, piper şi sare.

Se presară făina, apoi se stinge cu vinul îndoit cu apă. Se fierbe cca 20 de minute.

După ce se ia de pe foc, se adaugă zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Tarte cu icre și ouă de prepeliță

Tarte cu icre și ouă de prepeliță din: faina, sare, unt, galbenus, apa, margarina, crema de branza, oua de prepelita, icre de somon, caviar, marar. – 12 porții; pregătire: 25 min.; coacere: 25 min. Ingrediente: pentru aluat: 175 g făină 1 vârf de cuțit de sare 90 g unt 1 gălbenuș 2 linguri apă unt […]

Oua de prepelita cu ciuperci

Oua de prepelita cu ciuperci din: ciuperci, tarhon, smantana, nucsoara, oua de prepelita, margarina, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci Champignon cateva fire de tarhon 2 linguri smantana 1 praf nucsoara rasa 8 oua de prepelita 50 g unt sau margarina sare piper negru macinat   Mod de preparare: Speli ciupercile, le ştergi şi le scoţi picio­ruşele, […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.