Tarte cu icre și ouă de prepeliță din: faina, sare, unt, galbenus, apa, margarina, crema de branza, oua de prepelita, icre de somon, caviar, marar. – 12 porții; pregătire: 25 min.; coacere: 25 min. Ingrediente: pentru aluat: 175 g făină 1 vârf de cuțit de sare 90 g unt 1 gălbenuș 2 linguri apă unt […]
Prepelita in sos vanatoresc
PrinteazaPrepelita in sos vanatoresc din: prepelite, unt, ceapa, faina, vin, patrunjel, lamaie, dafin, piper, sare.
Ingrediente:
- 4 prepeliţe
- 50 g de unt
- 1 ceapă
- o lingură de făină
- 150 ml de vin
- pătrunjel verde
- o lămâie
- o foaie de dafin
- piper
- sare
Mod de preparare:
Prepeliţele, curăţate, se rumenesc în unt împreună cu ceapa tocată mărunt, pătrunjelul verde tocat, foaia de dafin, piper şi sare.
Se presară făina, apoi se stinge cu vinul îndoit cu apă. Se fierbe cca 20 de minute.
După ce se ia de pe foc, se adaugă zeama de lămâie.
Pofta buna!
Oua de prepelita cu ciuperci din: ciuperci, tarhon, smantana, nucsoara, oua de prepelita, margarina, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci Champignon cateva fire de tarhon 2 linguri smantana 1 praf nucsoara rasa 8 oua de prepelita 50 g unt sau margarina sare piper negru macinat Mod de preparare: Speli ciupercile, le ştergi şi le scoţi picioruşele, […]