Prepelite crocante cu sfecla rosie si mere

Printeaza

Prepelite crocante cu sfecla rosie si mere din: prepelite, ulei, sare, piper, ceapa, sfecla rosie, mar, unt, supa de legume, suc de lamaie si zahar.

Ingrediente:

  • 4 prepelite
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 4 sfecle rosii fierte (ambalate la vid)
  • 1 mar
  • 1 lingura unt
  • 100 ml supa de legume
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 praf de zahar

 

Mod de preparare:

Cuptorul se incinge la 200 C. Se spala prepelitele si se sterg; se ung cu ulei si se presara si 1/2 lingurita piper.

asaza intr-o tava si se coc la cuptor 20-25 de minute, timp in care se ung mereu cu zeama din tava.

Ceapa se toaca. Sfecla rosie se rade pe razatoarea mare. Se decojeste marul si se rade. Se topeste untul si se caleste ceapa; se adauga marul si sfecla si se calesc impreuna.

toarna supa de legume si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si zahar.

asaza sfecla pe farfurii si deasupra se pun prepelitele. Se servesc alaturi de ciuperci fripte.

Prepelite crocante cu sfecla rosie si mere

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.