Prepeliţe fripte vanătoreşte

Printeaza

Prepeliţe fripte vanătoreşte

Ingrediente:Prepeliţe fripte vanătoreşte

  • 6 prepeliţe
  • 3 linguri unt sau untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune într-un ceaun de tuci o lingură de unturăşi se lasă să se înfierbînte bine apoi se aşază prepeliţele frecate cu puţină sare şi se acoperă ceaunul.

La fiecare 2-3 min se întorc prepeliţele.

După ce s-au rumenit frumos, se adaugă 2 linguri de apăşi se lasă să fiarbă înăbuşit la foc foarte mic, 10-15 min.

Cînd sînt gata, se stropesc cu puţin unt topit sau untură. Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.